Kupaya veda eden İne

Ligde son üç haftada istediği sonuçları alamayarak adım adım zirveden uzaklaşmaya başlayan İnegölspor, yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Çerkezköy Belediyesi yenerek yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Kupa maçının ardından başladığı kısa süreli hazırlık döneminin ardından bugün yola çıkacak olan Bordo-Beyazlı ekipte, kart cezalısı Alican’ın üç maçlık cezasının iki maça indirilmesi ve görev verilmesi halinde bu maçta forma giyebilecek olması moral verdi. Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu, kritik deplasmanda üç puanı hedeflediklerini söyledi.

Oyak Renault ve Küçükköy galibiyetleri ile başladığı zorlu lig maratonunun üçüncü raundunda konuk ettiği Alibeyköyspor’a puan kaptırarak düşüşe geçen Bordo-Beyazlılar, Balıkesirspor ve son lig maçında Nilüferspor’a yenilerek kötü gidişine dur diyemedi. Hafta içerisinde Bank Asya Birinci Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor ile oynanan Türkiye Kupası ikinci kademe maçında, rakibine 2-0 yenilerek kupaya veda eden temsilcimizde morallar alt üst olurken, gözler lige çevrildi. 7. haftaya iki galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyetle altıncı sırada giren İnegölspor, bir galibiyet, iki beraberliğe karşılık üç kez sahadan mağlubiyetle ayrılan Çerkezköy Belediyesine konuk olacağı müsabakayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. General Basri Saran Stadyumunda saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkacak olan ekipte Teknik Direktör Nafi Bilaloğlu, müsabakanın her iki ekip açısından da önem taşıdığını belirterek, “Zorlu deplasmandan puan yada puanlarla dönerek evimizde kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güce ve inanca sahip bir takımız. Tek hedefimiz bu deplasmandan galibiyet çıkartarak önümüze daha sağlıklı bir şekilde bakabilmektir” dedi.

Öte yandan, grupta oynanacak olan diğer karşılaşmalarda, lider Nilüferspor ile en yakın takipçisi Balıkesirspor Veledrom Dış Sahada, Gaziosmanpşa ile Alibeyköyspor Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumunda, Bayrampaşaspor ile Küçükköyspor Bayrampaşa Çetin Emeç Stadyumunda, Lüleburgazspor ile Oyak Renault Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda karşı karşıya gelecekler.

Editör: TE Bilişim