EN GENÇ ADAY
31 Mart seçimleri için Belediye Meclis üyesi başvuruları sona erdi. Başvuranlar arasında en dikkat çeken aday ise, Demokrat Partinin 25. sıra adayı olan Eren Atan oldu. 18 yaşına geçtiğimiz ay giren Atan, Belediye Meclis üyesi adayları arasında en genç aday olma özelliğine sahip oldu. Bu seçim döneminde gençlere ağırlık veren DP’nin listesinde Atan’ın haricinde yine 18 yaşında 2 aday daha bulunuyor.
Yerel seçimler için önemli bir adım olan Belediye Meclis Üyesi adaylarının YSK’da bildirilmesi önceki gün saat 17.00 itibariyle son buldu. İttifakta yer almayarak kendi adayıyla yarışa giren Demokrat Parti’de Belediye Meclis Üyesi adaylarını YSK’ya bildirdi. Birçok yaştan adayların yer aldığı listede en dikkat çeken aday ise, 23 Ocak’ta 18 yaşını dolduran Eren Atan oldu. DP’nin Belediye Meclis üyesi adayları içinde 25. sırada yer alan Atan, İnegöl’de başvuran en genç Belediye Meclis üyesi adayı oldu.
OSMANİYESPOR’DAN 3 MECLİS ÜYESİ ADAYI
Osmaniyespor’da oynayan Eren Atan’ın haricinde DP’nin listesinde yer alan 18 yaşındaki Fikret Kocaağa ile Cemil Yılmaz’da Meclis üyesi adayı oldu.
PROJELERİM VAR
Belediye Meclis üyesi adayı olduğu için heyecanlı olduğunu belirten Eren Atan, “İlk defa bir siyasi partide görev alıyorum. Bazı projelerim var. Seçilmem halinde bunları hayata geçirmek istiyorum. Özellik benim yaşıtımda olan gençlere yönelik İnegöl’de yapılmasını istediğim projeleri hayata geçirmek istiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim