İnegöl’ün giriş ve çıkışına iki kapı oluşturarak üzerine ‘Mobilyanın Başkenti İnegöl’e Hoş Geldiniz’ sloganının yazılacağı bir proje geliştiren MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, projenin hayata geçmesi için yetkililerden destek istedi. 

“Mobilyanın başkenti” olarak nitelendirilen İnegöl’de bunu gösteren hiçbir figür olmamasına dikkat çeken Balcı, İnegöl’e giriş ve çıkışta 500-600 metre uzaklıktaki alanlara ‘Mobilyanın Başkenti İnegöl’ümüze Hoş Geldiniz’ yazan iki kapı oluşturularak İnegöl Mobilyası’nın tanıtımı yapılması gerekiyor” dedi.

İNEGÖL GİRİŞ ÇIKIŞINA KAPI YAPILSIN
MOSDER Başkanı Mustafa Balcı konu ile alakalı yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;
“Bugün İnegöl ‘Mobilyanın başkenti’ olur mu olur. Paris’e, Moskova’ya, Dubai’ye gidiyorsun İnegöl Mobilyası ile karşılaşıyorsun. Dünyanın her tarafında İnegöl Mobilyası var. Benim İnegöl’ün önde gelen akil insanlarından bir isteğim var. Ben bu fikrimi İnegöl’deki tüm STK ve yetkili kuruluşlara ilettim. İnegöl’e giriş ve çıkışta 500-600 metre uzaklıktaki alanlara ‘Mobilyanın Başkenti İnegöl’ümüze Hoş Geldiniz’ yazan iki kapı oluşturalım. Bu projeye örnek verecek olursak aynı proje Kütahya’da yapılmış. Bu projeyi İnegöl giriş ve çıkışına yaparsak tanıtımımız açısından çok güzel olur. Bu projenin finansmanı bile hazır. İnegöl’deki birkaç arkadaşımız bu projenin yapılması halinde gerekli desteği vereceklerini söyledi. Şuanda geriye kalan tek şey yetkililerin alanları belirleyip projeye onay vermesi gerekiyor. Benim ricam bir an önce bu uygulamayı faaliyete geçirelim.”

Editör: TE Bilişim