Ramazan Bayramı süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bayramınız kemerli olsun" emniyet kemeri denetimi İnegöl’de de sürüyor.

Ramazan Bayramı süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Bayramınız kemerli olsun" emniyet kemeri denetimi yapılıyor.

Denetim çerçevesinde Bursa-Ankara karayolu rehber kavşağında Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Jandarma Komutanı Ferruh Mağden ve trafik ekiplerinin katılımı ile emniyet kemeri uygulaması yapıldı.

Kaymakam Eren Arslan yola çıkacak sürücüleri uyararak dikkatli olmalarını mutlaka emniyet kemerlerini takmaları gerektiğini vurguladı. Uygulamaların hafta sonuna kadar devam edeceğini belirten Arslan, Türkiye genelinde bayram boyunca yaşanan kazalarda can kaybı oranının yüzde 61, İnegöl de ise yüzde 80 azaldığını söyledi.

Editör: TE Bilişim