İnegöl’de her yıl iki defa düzenlenen Mobilya Fuarı öncesinde firma temsilcilerinin akıllarında hep ‘Fuar Nasıl Geçecek?’ sorusu yer alıyordu. Fuar öncesi yaptığımız araştırma bizlere fuarın İnegöl’de önemli bir hareketlilik getireceğini gözler önüne serdi. Alınan ilk verilere göre; İnegöl merkezde ve Oylat’ta ki otellerde 5-10 Ekim tarihleri arasında doluluk oranları yüzde 100’e ulaştı.

‘5 GÜN DOLUYUZ!’

5-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Modef Expo Fuarı öncesinde İnegöl’de bulunan otellerde doluluk oranları yüzde 100’e yaklaştı. Özellikle fuarın düzenleneceği 5 gün içerisinde otellerde yer bulmak imkansız hale geldi. Şehir içinde bulunan otellerin yanı sıra Oylat’ta bulunan otellerde de doluluk oranı yüzde 80’lere ulaştı.

HERKESE YARAYACAK

Özellikle Modef Expo’nun düzenleneceği 5-10 Ekim tarihleri arasında otellerde hiç yer kalmazken, 15 Ekim’e kadar da otellerde doluluk oranı yüzde 60-70 seviyesinde geziyor. Otellerin yanı sıra fuar şehir merkezinde ki esnaflar için de bir hareketlilik kazandırıyor. Lokantalardan araç kiralama firmalarına varana kadar birçok esnafa katkı sağlayan fuar, İnegöl ekonomisine önemli bir hareketlilik kazandırması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim