Korona virüs tedbirleri kapsamında bugün ilçe protokolü şehrin birçok noktasında denetim yaparken, tıka basa dolu olan yolcu otobüsünden yolcular indirildi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında bugün İnegöl’ün her köşesinde emniyet ekipleri denetimler yaptı. Mesai saati bitiminde Avarlar Kavşağı’nda yapılan denetime Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Jandarma Komutanı Ferruh Mağden Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve İlçe kaymakamı Şükrü Görücü katıldı.

Toplu taşıma araçlarının yapıldığı denetimde ticari taksi içinde bulunan yolcuların maske takmaları konusunda uyarılarda bulunurken servis minibüsleri ve halk otobüsleri denetlendi.

Denetlenen halk otobüslerinden birinde yolcuların sosyal mesafeye uymamasından dolayı, trafik ekipleri fazla yolcuları indirerek başka otobüslere bindirdiler. Öte yandan halk otobüsünün şoförünün evrakları incelenirken, toplu taşıma ile alakalı genelge hatırlatıldı.

Mesai giriş ve çıkış saatlerinde sefer sayılarının az olmasından dolayı otobüsün kalabalık olduğunu belirten vatandaşlara kaymakam Görücü konunun muhatapları ile görüşeceğini ifade ederek “Kaymakamlık olarak bu uygulamaları yapmak zorundayız vaka sayıları artıyor dedi. ”

Editör: TE Bilişim