Eylül ayında İtalya’da düzenlenecek olan ‘İ SALONI DEL MOBİLE’ için özel izin alan Atakan Turizm, İnegöl’den 50 kişiyi dünyanın en büyük mobilya organizasyonuna götürmeye hazırlanıyor.

2021 Nisan ayında pandemi nedeniyle ertelenen ‘İ SALONI DEL MOBİLE’ fuarı, önümüzdeki Eylül ayında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenecek. Pandemi nedeniyle kırmızı listede bulunan Türkiye’den ziyaretçi götürebilmek için Türk İtalyan Derneği aracılığıyla özel izin çıkaran Atakan Turizm, İnegöllü 50 mobilyacıyı Milano’ya götürecek.

Konu hakkında açıklama yapan Atakan Turizm Genel Müdürü Atakan Altınkaynak, “2021 Nisan ayında düzenlenmesi planlanan Fuar eylül ayına ertelenmişti. Fuar bir önceki yıllardaki aynı katılımcı firmaları ile coşkulu bir şekilde düzenlenecek. Uzun bir aradan sonra yapılacak fuar için İtalyan firmaları yeni ürünleri ile fuarda yer alacak olup, fuar ziyaretçilerinin beklentilerini üst seviyede karşılamayı hedeflemektedir. İ Saloni Del Mobile Fuarına İnegöl’den özel izinle sadece Atakan Turizm organizasyon yapmaktadır. İnegöl’den 50 mobilyacı Atakan Turizmin almış olduğu özel izin ile İtalya’ya seyahat edecekler. Yeni ürünlerin tanıtılacağı bu fuarda gelişmeleri yakından takip edecek mobilyacıların ürünlerinde yapacağı değişimle değişen modaya uyum sağlayarak ürünlerini yenilemeyi hedeflemektedirler. Fuar şuan planlandığı tarihte yapılacak. İsteyenler fuar şirketi ile iletişime geçerek bunu teyit edebilir. Geçen yıl iptal olan fuar sonrası katılımcı olan 115 kişinin ücretini aynı gün iade ettik. Pandemi nedeniyle kırmızı listede olan Türkiye’den ziyaretçi kabul edilmiyor. Bizler, Türk İtalyan Derneğinde ki görevimiz sayesinde 50 kişilik kontenjanı İnegöllü mobilyacıların imkanına sunduk. İzin için çok uğraştık. Çok kısa sürede kontejan doldu. Yeni talepler içinde özel izin almaya çalışıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim