İnegöl’e bağlı bütün mahallelerden ücretsiz otobüs kaldıran AK Parti İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’da düzenlediği mitinge binlerce İnegöllüyü taşıdı.

CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ

Düzenlenen organizasyonlar ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “İnegöl yine bir heyecan içinde. 24 Haziran seçimleri için bugün Bursa’ya gelen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağız. İnegöl teşkilatı olarak hazırız. 150 otobüsle AK Parti sevdalılarını Bursa’ya götüreceğiz. İnegöl halkımız Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye desteğini her zaman verdi. Bu destek için halkımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman bu teveccühü mitinglerde ve sandıkta oy olarak gösterdiler. Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katmak için ilçe halkımızla beraber bugün Bursa’da büyük bir gövde gösterisi yapacağız. Sloganımız ‘Durmak yok, yola devam.’ Biz her zaman yapılan hizmetlerin üzerine çıkmak için uğraşlarımızı veriyoruz. Bunu oy olarak da yakalamak istiyoruz. En son yapılan referandum da ilçe halkımız yüzde 70 oy vererek bize bir hedef koydu. Bizde bu çıtayı daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ve bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

BU ÜLKEDE HAYAL EDİLEMEYECEK İŞLER BAŞARDIK

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bugün teşkilatımızla beraber görmüş olduğumuz Kültürpark mevkiinde araçlarımızı konuşlandırıyoruz. Vatandaşlarımıza duyurularımızı, çağrılarımızı yapmıştık. İnşallah 24 Haziran öncesinde Bursa’mızda Cumhurbaşkanımızı çok güçlü bir şekilde karşılayıp, onun mitingine güçlü bir katılım sağlamak istiyoruz. İnegöl olarak geçmişte olduğu gibi bugün de inşallah buradan yaklaşık 7 bin 500 kişiyi Bursa’ya göndereceğiz. Vatandaşlarımız sağ olsun her zaman olduğu gibi bugünde destek verecekler. Ben 24 Haziran seçimlerimizi ilçemize, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Nihayetinde ülke yönetiminin başına vatandaşlarımız tercih ettikleri kişileri getirecekler. Bizde bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızı, icraatlarımızı her fırsatta anlatmaya devam ettik. Bugün yine seçim sathı mahallindeyiz. Son ana kadar, son güne kadar anlatmaya devam edeceğiz. Bu ülkede hayal edilemeyecek işler başardık. Allah’a hamd olsun ne kadar şükretsek azdır. Ve bu icraatları yapan bir partinin mensubu olmaktan da her zaman gurur duydum, hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Onun için bundan sonrasında da bu güzelliklerin devam edebilmesi için vatandaşlarımızın teveccühü de devam edeceğini umuyorum. Katkı ve desteklerinin süreceğini düşünüyorum. İnşallah bizlerde ülkemizi yaşanabilecek, refahı artmış, gelişmiş, standartları yükselmiş bir ülke durumuna getireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim