AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ve ilçe teşkilatından bazı yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek ve kendilerine teşekkür etmek istediklerini belirtti.

İNEGÖL’LE GURUR DUYDUK

İnegöl’de çok güzel çalışmaların yapıldığını ve İnegöl’ün Bursa’ya her zaman örnek olan ilçelerden bir tanesi olduğunu belirten Göksu, İnegöl’ü başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, İnegöl’le gurur duyduklarını ifade etti.

KAZANAN İNEGÖL, PARTİMİZ VE TÜRKİYE OLUYOR

Bursa’nın Başbakana her zaman sahip çıktığını vurgulayan Göksu, “inşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Bursa kendine yakışanı yapacak. Özellikle İnegöl’den yüzde 70’in üzerinde bir sonuç bekliyoruz” dedi. Belediye Başkanı ile ilçe teşkilatının uyumlu olduğu zaman güzel sonuçların çıktığını dile getiren Göksu, bunun en somut örneğinin İnegöl olduğunu ve kendisinin İnegöl’ü her zaman, her ortamda örnek göstererek dile getirdiğini belirtti. İnegöl’de oldukça uyumlu bir ikiliyi gördüğünü söyleyen Göksu, “Böyle olunca da kazanan İnegöl oluyor, kazanan partimiz ve Türkiye oluyor” dedi.

15 YILINI DOLDURARAK BİR REKOR KIRMIŞ OLACAK

Göksu, Başkan Aktaş’ın sıcak ilişkisi, samimi davranışlarının kendilerini her zaman mutlu ettiğini de belirterek, “Kendisini, seçimi kazandıktan sonra telefonla arayıp hayırlı olsun demiştik. Şimdi de yüz yüze hayırlı olsun deme fırsatını yakalamış olduk. Biz kendisine bu vesileyle bir kez daha başarılar diliyoruz. İnşallah kendisi 15 yılını doldurarak bir rekor da kırmış olacak. Kendisine daha nice rekorlar diyoruz” şeklinde konuştu.

GÖKSU’NUN İNEGÖL’E ÖZEL BİR ÖNEM VERDİĞİNİ BİLİYORUZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ”Çok değerli 21 ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekilimiz, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılarımızdan Mahmut Göksu’yu  bugün ekibi ile birlikte ağırlıyoruz. Değerli Başkanımız aynı zamanda Yeni Dünya Vakfının da Yönetim Kurulu Başkanı. Kendilerine yaptıkları hayırlı çalışmalarından dolayı öncelikle çok teşekkür ediyorum. Daha önce de İnegöl’de bir vesile ile misafirimiz olmuşlardı. Bu günde hayırlı bir vesile için bizimle birlikteler” dedi. İnegöl’ün Bursa’nın merkezden sonraki en büyük ilçesi olduğunu vurgulayan Başkan Alinur Aktaş,  bu manada da Genel Başkan Yardımcısı Göksu’nun İnegöl’e özel bir önem verdiğini kaydetti.

TEMENNİMİZ, BAŞBAKANIMIZIN BİRİNCİ TURDA CUMHURBAŞKANI OLMASIDIR

Ziyaretinden dolayı Göksu’ya teşekkür eden Aktaş, “Temennimiz, duamız ve ümidimiz, inşallah 10 Ağustos günü Başbakanımızın birinci turda Cumhurbaşkanı olmasıdır. İnegöl olarak güzel bir oy oranıyla buna katkı sağlamak istiyoruz. Bizler de çalışmalarımızı burada sevk ve idare etmeye çalışıyoruz. Ben kendilerine bize destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında sürecin çok daha güzel olacağını, geleceğin çok daha güzel olacağını, ülke insanımız da biliyor, bizler de biliyoruz” diyerek, sürecin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim