Bursa'da bugün sıcaklık lodosun etkisiyle en yüksek 21 derece ölçülüyor. Rüzgar yer yer kuvvetli eserken meteoroloji yetkilileri öğleden sonra sağanak beklendiğini ifade etti. Öte yandan soğuk hava dalgası pazar günü kenti etkisi altına alacak. Bursa'ya pazar yeniden kar geliyor. İnegöl’de ise, Cumartesi ve Pazar günü yağmurla karışık kar gözükürken, Pazartesi günü kar yağışı bekleniyor.

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 21 derece. Lodos etkili olmaya devam ediyor. Rüzgar yer yer kuvvetli eserken, tedbirli olunması istendi. Meteoroloji yetkilileri bugün öğleden sonra sağanak beklendiğini ifade etti. Sıcaklık yarın 20, çarşamba 19 derece olacak. Yarın yağış yok, çarşamba sağanak öngörüldü. Bursalıları perşembe 22, cuma 15 derecelik hava sıcaklıkları karşılayacak. Perşembe yağış görülmeyecek. Cuma yağmur etkili olacak.

İnegöl’de ise, bugün sağanak yağış, Salı günü çok bulutlu, Çarşamba günü sağanak yağışlı, Perşembe günü çok bulutlu, Cuma günü hafif sağanak yağışlı olacak.

KARA KIŞ GELİYOR!

Öte yandan soğuk hava dalgası Bursa’da hafta sonundan itibaren etkisi altına alacak. Bursalıları cumartesi 6 derecelik sıcaklık bekliyor. Sağanak yağış görülecek.

BURSA'YA KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Pazarsa Bursa'ya kar yağışı geri geliyor. Sıcaklık gece eksi dereceye kadar düşecek. Bursa'da kar yağışının önümüzdeki perşembe gününe kadar aralıklı devam etmesi tahmininde bulunuldu. Öte yandan Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 54 cm ölçüldü.

Editör: TE Bilişim