İNEGÖL’ÜN GELECEĞİNE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Modern İnegöl’ü inşa etme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İnegöl Belediyesi, Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü Bursa Bölge Müdürü Ömer Güzel’in ziyareti ile İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ilçedeki altı ayrı bölge üzerinde incelemede bulundu.

Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel, İnegöl’de yapımı devam eden ve projelendirme çalışmalarının sürdüğü; İnegöl’de Diş hastanesi alt geçit, Alanyurt Esentepe kavşağında alt geçit, Özdilek kavşağında devam eden üst geçit, Alanyurt-Yenişehir yolu üzeri Akpınar Caddesi kavşak düzenleme çalışması, Ağaç işleri kavşak düzenleme çalışması ve Kurşunlu yolu genişletme çalışmalarında incelemelerde bulundu. 

İNEGÖL’ÜN GELECEĞİNE YENİ YOLLAR AÇIYORUZ
İnceleme sonrası açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl’ün geleceğine yeni yollar açmak için Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel ile yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledik ve çalışmalar hakkında bilgi aldık. Bölge Müdürümüze bundan sonrasında yapılacaklar konusunda taleplerimizi ve yapılanlar içinde teşekkürlerimizi ilettik. Ayrıca kara yolları çalışanlarımıza ve yüklenici firmaya teşekkür ederiz.” dedi.

YOL MEDENİYETTİR
Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Ak Partimiz bugüne kadar ulaşımda çok büyük projelere, çalışmalara imza attı. Bursamız başta olmak üzere İnegöl’de de "Yol Medeniyettir" sözü ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Karayolları Bölge Müdürümüzü ziyarete gittiğimizde, İnegöl'e yapılacak çalışmaları yerinde incelemek üzerine davet etmiştik. Bu davet üzerine İnegöl'de yerinde incelemeye katılan ve tüm taleplerimizi titizlikle takip eden Karayolları Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim