Bu nedenle İnegöl Fenerbahçeliler Derneği organizasyonu ile İnegöl’deki Fenerbahçeli bayan ve çocuklar, Kadıköy’deki maçı izlemek için 27 Nisan 2014 Pazar günü (dün) iki otobüsle İstanbul’a gitmek üzere yola çıktılar.

Dün saat 11.00’de İnegöl Fenerbahçeliler Derneğinin önünden, Fenerbahçeli taraftarlar, eşlerini ve çocuklarını yolcu ettiler.

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık, “Bu gün Fenerbahçe’nin bir rekor daha egale ederek 19’ncu şampiyonluğunu alacağı günün heyecanını yaşıyoruz. Seyircisiz oynama cezası nedeniyle Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçını sadece bayanlar ve çocuklar izleyecek. İnegöl’den, 96 bayan ve çocuğun yer aldığı kafileyi yolcu ettik. İnşallah sportmence bir maç olur. Çocuklarımızın özellikle örnek alacağı bir maç olur. Bu akşam Allah nasip ederse şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız. Amacımız, önce adalet diyoruz. Fenerbahçe, Türkiye ve tüm spor camiası için adalet diyoruz. Spor demek sadece çıkıp iki takımın mücadele etmesi değil, ulu önder Atatürk ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim demiştir. Bu şampiyonluklar geçicidir ama spor herkese birlik beraberlik kardeşlik getirsin. Biz İnegöl’de bunun öncülüğünü yapıyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim