Kimse benim mahalle sakinimin canından kıymetli değil
Ağır tonajlı araçların Akhisar Mahallesi’nde okul bölgesinden geçmesine tepki gösteren Akhisar Mahalle Muhtarı Oktay Garip “Kimse, benim mahalleli vatandaşlarımın canından önemli değil” dedi.
Ağır tonajlı araçların Akhisar Mahallesi’nde okul bölgesinden geçmesi mahallelilerin tepkisinin yanı sıra mahalle muhtarının da tepkisini çekti.
Kimsenin mahalle sakinlerinin canından önemli olmadığını ifade eden Akhisar Mahalle Muhtarı Oktay Garip “Gördüğünüz alan Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu yolu Lokman Sokak, bu sokağın devamında Alanyurt yolu olduğundan bütün Ağır tonajlı araçlar buradan geçiyor ve bu sıkıntıyı bölge Muhtarları olarakta Akhisar Mahallesi Muhtarı olarakta her alanda dile getirdik getirmeye de devam edeceğiz!  Ağır tonajlı araçların Mahallemizden geçmesini istemiyoruz. Kimsenin işi benim Mahalleli Vatandaşlarımın canından önemli değil! “
ALTERNATİF YOL BULUNSUN
“Büyükşehir Belediye Meclisinde Karalar Yolu üzerine 3 adet hız kesici kararı alınmış duyarlılıkları için teşekkür ederim. Ama bu bir çözüm değil! Ağır tonajlı araçlar alternatif yollarını kullanmaya başlayana kadar biz her yerde bu sıkıntıyı dile getireceğiz bilginize sunarım.”

Editör: TE Bilişim