Sosyal medyada ‘#inegöllühanımlar’ adlı grupta bir araya gelen İnegöllü bayanlar, 6 Ekim’de düzenledikleri etkinlikte elde ettikleri gelirle aldıkları 3 tekerlekli sandalyeyi İnegöl Zihinsel Engelliler Derneğine (İZED) bağışladılar.

Önceki gün dernek lokalinde tekerlekli sandalyeleri teslim eden İZED Başkanı Halil Peynirci, “İZED ailesi olarak her ayin ilk Çarşamba gününde yaptığımız istişare toplantısında güzel bir etkinlik yapıldı. İnegöllü hanımlar grubu derneğimize yapmış oldukları program gelirinden 3 tekerlekli sandalye hediye ettiler. Yeni açılacak Talha Ömer Teşik Özel Eğitim Uygulama Okulu 2.kademe müdürümüze okula ihtiyaç olan 3 tekerlekli sandalyeyi bağışladık. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

#inegöllühanımlar grup yöneticileri ise yaptıkları paylaşımda şu ifadelere yer verdiler; “6 Ekim’de düzenlediğimiz kadına moral ve destek adı altında zihinsel engelli çocuklarımızla buluşma sağlamıştık. Buradan gelen gelirimizle bugün İnegöl Zihinsel Engelliler Derneğine 3 tekerlekli sandalye bağışında bulunduk. Şükürler olsun bu özel çocuklarımıza dokunabildiğimiz için. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz.”

Editör: TE Bilişim