Geçtiğimiz yıl ‘Dargınım’ şarkısıyla müzik piyasasına giren İnegöllü genç şarkıcı ve besteci Ramazan Tetik, tekli single çalışması ‘Geri Dön’le tüm müzik platformlarında müzikseverlerle buluştu. Şarkı kısa sürede sosyal medya da beğeni rekoru kırmaya başladı.

33 yaşındaki genç şarkıcı Ramazan Tetik, geçtiğimiz yıl söz ve bestesi kendine ait olan ‘Dargınım’ isimli tekli single çalışması müzikseverlerin beğenilerine sunulmuştu. Büyük beğeni toplayan ilk şarkısının ardından Tetik, ikinci şarkısı ‘Geri Dön’le tekrar sevenleriyle buluştu.

Herhangi bir müzik eğitimi almadan çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirten Tetik, 100’ün üzerinde bestesi olduğunu ifade etti.

Tüm müzik platformlarında yayınlanan şarkısı için tüm İnegöllülerin desteğini bekleyen Tetik, “İlk şarkımı hayalimi gerçekleştirmek için çıkardım. Akabinde ise bestelerimi diğer sanatçılara vererek devam edeceğimi düşünmüştüm. İlk çalışmam beğeni toplayınca müzik şirketi ikinci şarkıyı çıkarmamı istedi. Ve dün itibariyle de tüm müzik platformlarında müzikseverlerle buluştu. Şuan iyi gidiyor. Pandemi nedeniyle konserler olmadığı için müzik severlerle buluşamıyoruz. İnşallah bu süreci hep birlikte atlattıktan sonra sevenlerimizle konserlerde buluşuruz” dedi.

Editör: TE Bilişim