Türkiye genelinden 300 şefin yarıştığı Anatolian Salon Culinary Competitions Altın Kepçe yemek yarışmasında, İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü usta öğreticisi Fatma Yıldırım "Et Yemekleri" branşında birinci oldu.
Altın Kepçe yarışmasına ekip üyeleri Kemal Yürekli ve Nezahan Tatar ile birlikte katılan Fatma Yıldırım, Et Yemekleri branşında yapmış olduğu "Ağa Kebabı" ile yarışmasında birincisi olarak altın madalya kazandı.
Yarışma sonrasında Fatma Yıldırım, katkılarından dolayı İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'a ve İnegöl Halk Eğitim müdürü Ömer Göktürk'e teşekkür etti.
İnegöl Halk Eğitim Müdürü Ömer Göktürk ise, "İstanbul'da yapılan yarışmada yaptığı Ağa Kebabı ile rakiplerini geride bırakarak birinciliği hak eden Fatma Yıldırım hanımefendi İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil etmiştir. Başarılarının devamını diliyor ve kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca Fatma hanımının İstanbul'daki yarışmaya katılabilmesi için araç temin ederek yardımcı olan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'a da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim