2 KEZ EHLİYETİNİ KAPTIRDI

İnegöl’de TIR şoförü olarak çalışan Recep Onay’ın ehliyeti kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kopyalandı. Yurt içi ve yurt dışında birçok şehre nakliye yapan bir şirkette çalışan Recep Onay polis kontrolünde ceza puanının dolması nedeniyle ehliyetine el konulduğunu öğrendi. Bunun üzerine emniyete başvuran ve ehliyetini yenileyen Recep Onay 2. şaoku ise Erzurum’da yaşadı. Azerbaycan’a gittiği sırada Erzurum’da kontrol noktasında polis tarafından durdurulan Recep Onay, alkollü araç kullandığı için İzmir’de ehliyetine el konulduğunu öğrendi. Durumu polislere anlatan ve ehliyetini yenilettiğini söyleyen Onay, ehliyetine yeniden el konulmasına engel olamadı.

DEDEKTİF GİBİ İZ SÜRDÜ

Bunun üzerine bir dedektif gibi ehliyetini kopyalayarak kullanan kişinin peşine düşen Recep Onay, ehliyetini kopyalayarak kullanan İsmail Akduman’a ulaştı. Recep Onay, İsmail Akduman ile yaptığı görüşmede Akduman’ın ehliyetini kullandığını itiraf ettiğini ve ehliyeti 500 lira karşılığında İstanbul Orhanlı Kamyoncular Garajı’ndan aldığını öğrendiğini söyledi.

SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYOR

Savcılığa suç duyurusunda bulunan, emniyete dilekçe veren Recep Onay, günler geçmesine rağmen mağduriyetinin çözülmediğini söyleyerek, yetkililerden yardım istedi.

Editör: TE Bilişim