29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Bozüyük Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen masa tenisi turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.
Bozüyük Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası” etkinliklerinde masa tenisi branşındaki müsabakalar 09.00 ve 18.00 saatleri arasında oynandı. Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Vitraspor, Pazaryeri Halk Eğitim, Eskişehir DSİ Spor Kulübü, Eskişehir Gelişim Koleji, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Çağdaş Kolejliler Spor Kulübü, Eskişehir Tepebaşı Gençlik Spor, İnegöl Yenice 19 Mayıs Ortaokulu ve İnegöl Reaksiyon S.K. takımları olmak üzere 10 takımın yarıştığı etkinlikte farklı yaş kategorilerinde 120 sporcu mücadele etti.
Renkli görüntülere sahne olan turnuvaya vatandaşlar ve sporcuların aileleri de yoğun ilgi gösterirken, turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Bozüyük Belediyesi Başkan Vekili İsmail Yemen ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım takdim etti. Başkan Vekili Yemen geleceğin profesyonel sporcularının yarıştığı turnuvaya katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Dereceye giren sporcular şu şekilde;
Küçük Erkekler 
1. Halil Balcı (İnegöl REAKSİYON S.K)
2. Kaan Ege Sapmaz (Esk.Çağdaş Kolejliler S.K.)
3. Emirhan Bahçıvan (Bozüyük Vitra Spor)
4. Yusuf Eren Şahin (İnegöl REAKSİYON S .K.)
Yıldız Kızlar 
1. Nisannur Dedeli (Bozüyük Vitra Spor )
2. Nil Irmak Çelik (Bozüyük Vitra Spor)
3. Selva Güneşli (inegöl REAKSİYON S.K.)
4. İkra Çetin ( Bozüyük Vitra Spor )
 Küçük Kızlar 
1. Nurhayat Kotbaş (inegöl REAKSİYON S.K.)
2. Melek Yıldırım (inegöl REAKSİYON S.K.)
3. Azra Özkan ( Bozüyük Vitra Spor )
4. İkra Çambolat (Esk D.S.İ. Bentspor

Editör: TE Bilişim