Gemlik Belediyesinin organize ettiği Geleneksel Hemşeri Şenlikleri Pazartesi akşamı başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Atatürk Kordonunda açılan yöresel dernek stantlarında folklor gösterileri açılış gecesine renk katarken, yöresel ürünlerde hem damaklara hem de gözlere hitap eden bir şölene dönüştü.

İNEGÖL BELEDİYESİ İNEGÖLLÜLER DERNEĞİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Gemlik Belediyesi 8. Geleneksel Hemşeri Şenliklerinin açılış gecesi Kastamonulular, Şavşatlılar, Kırıkkaleliler ve Dersimlilerin gösterileri ve yerel sanatçılarının sahne almasıyla sona erdi. 15 Eylül akşamına kadar gece 20.00 ile 24.00 saatleri arasında devam edecek şenliğin ikinci gecesinde ise İnegöllüler Derneği ile birlikte Girit ve Rumeli Türkleri Derneği ile Giresunlular Derneği etkinlikleri gerçekleştirildi. Salı akşamı İnegöllüler Derneği’nin köfte ikramları ve etkinlikleriyle renk kattığı şenliğe, İnegöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara ve AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Dülger ile İhsan Alper Alaeddinoğlu da katıldı.

Şenlik kapsamında İnegöllüler Derneğinde dernek yöneticileri ile birlikte misafirleri ağırlayan İnegöl Belediyesi heyeti, gece boyunca şenliklere katılım sağladı.

Editör: TE Bilişim