SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı maçta Hacettepe takımını 2-1 yenerek Play-off grubunda yer alma umutlarını arttıran İnegölspor Cumartesi günü oynayacağı maçı kazanıp yeni bir başarıya imza atmak için mücadele edecek. Saat 13.30’da Hekimoğlu Trabzon takımı ile oynayacağı kritik maç öncesi İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın, İnegöllü sporseverleri takımlarını desteklemeye davet etti.
İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın maç öncesinde yaptığı açıklamada; “Takımın ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı futbolun karşılığı olarak iyi sonuçlara imza atması Play-off yolunda önemli. Her geçen maç var olan ümitleri arttığını görüyoruz. İnegöl ile her zaman taraftar arasında yaşanan bütünleşme, futbolcuların motivasyonlarının daha da artmasını sağladığı gibi futbol olarak başarılı bir görüntü ortaya konulmakta olduğunu görmekteyiz. Play-off yolunda emin adımlar ile ilerlediğimiz şu dönemde, takımın en itici gücü konumunda olan taraftar desteğinin son derece önemli bir dönem içerisine girmiş bulunuyoruz. Bir hafta önce deplasmanda Hacettepe takımını 2-1 yenmemizin ardından, kazanılan 3 puanın sonrasında grupta ilk 5 içerisinde yer alarak Play-off’ta önemli bir adım atılmış oldu” dedi.
İnegölspor‘un her maçının adeta bir final niteliğinde geçeceği ifade eden Taşkın, “Şu haftalarda başarıya giden yolun taraftar desteğinin daha da artması ile mümkün olacaktır. Bu önemli dönemin ilk maçı olarak nitelendirdiğimiz Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Hekimoğlu Trabzon takımı ile oynayacağımız maçı 6 puan olarak görmekteyiz. Spor severlerden beklentimiz, böylesine önemli kritik bir maçta şanlı İnegölspor’umuzu destek için türbinlere davet ediyoruz. Bu maçta kenetlenerek, takımın maçı kazanmasında pay sahibi olalım. Haydi İnegöl, haydi büyük İnegölspor taraftarı. Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Bunun işin sonu play-off olsun. İnanmak başarmanın yarısıdır. Hep birlikte başarmak içinde Hekimoğlu Trabzon maçında şehir stadında buluşalım. Gün birlik günü. Gün İnegöl spor günüdür” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim