İnegölspor kongresi 2. Kez ertelendi. Bugün yapılması beklenen kongre, çoğunluk sağlanamadığı için 23 Mayıs tarihine son kez ertelendi.

İnegölspor’da kongre gerçekleşmedi, 2 başkan adayı kongre salonu önünde açıklama gerçekleştirdi. Haftaya kongre gerçekleşmediği taktirde İnegölspor kayyIma devredilecek.
İnegölspor’da ertelenen kongre çoğunluk sağlanamaması ve divan kurulunun toplanamaması nedeniyle gerçekleşemedi.
KONGRE YAPILMAZSA KAYYIMA DEVREDİLECEK
Süreç hakkında bilgiler veren kulüp müdürü Yavuz Memiş “3/2 divan başkanlığı çoğunluğu gerekiyor, o çoğunluk sağlanamadığından dolayı kongremiz 23 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00’da yapılacak. O gün kesin yapılması gerekiyor.”
İNEGÖLSPOR TARAFTARLARINDAN ÖZÜR DİLİYORUZ
İnegölspor taraftarlarından özür dileyen Mehmet Cenalp “İnegölspor’da mirasımı bıraktığım Tevfik Kardeşim bundan 1 hafta önce adaylığını açıkladı. Bende kendisini yalnız bırakmamak adına adaylığımı açıkladım. Bu kongre oolması gereken bir kongre ancak bugün çok özel bir durum var. Bizim cenazemiz var, Bursaspor’un durumundan dolayı. Önümüzdeki hafta yapılacak kongrede 2 tane İnegölspor’un evladı orada da hazır bulunacak. Yapılacak olan her türlü çalışmayada namusumuz üzerine söz veriyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. İnegölspor taraftarlarından özür diliyoruz kongreden çekilmiyoruz göreve talibiz.”
İNEGÖLSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR
İnegölspor’un sahipsiz olmadığını belirten Taşkın “Bugün Bursaspor’umuzun durumu çok derinden üzdü. Biz iki aday olarak 1995-96 sezonunda Mehmet Canalp abimiz İnegölspor’un başkanı oldu. 27 senedir namusumuz ile şerefimizle İnegöl’ümüze leke getirmeden bayrağımızı taşıdık. Bu saatten sonrada sahip çıkacağız. Bizim amacımız kimse sahip çıkmazsa İnegölspor sahipsiz değildir burada iki tane efsane var.”
BİZ BURADAYIZ
Kendilerinin kongre salonunda olduğunu belirten Taşkın “İnegölspor’un 2 adayı var. Bazı arkadaşlara bakıyorum gazeteci arkadaşlar birazcık sorular verirken sorularını ona göre soracak. İsmimizden rahatsız oluyorsa ona da sözlerim varda bazen sözlerim yanlış anlaşılıyor. Önümüzdeki kongrede yine aday çıkmazsa biz buradayız. “
İNEGÖLSPOR’UN TARİHİNDE 2. DEFA OLDU
İnegölspor’un tarihinde bu durumun ikinci defa yaşandığını belirten başkan adayı Canalp “95-96 yılında kulübümüz 2 kongre atlattı sahip çıkılmadı. O zaman 3. Kongrede aday çıkmadı bende adaydım ben İnegölspor başkanı oldum.  İnegölspor’da en büyük konu para ama bizim kitabımızda para beşinci sırada. Basın mensupları bu konuya yön veremez. Gazeteci kongre haftasında yaşananları anlatması lazım ona göre sorması lazım. İnegölspor’da aday yok diyemez İnegölspor’da aday var. Biz kongre merkezinin önündeyiz. Biz kaybetsekte her zaman kazanmışızdır.”
HERKES KENDİNE DİKKAT EDECEK
Adaylığının yok sayılması söylemlerine tepki gösteren Tevfik Taşkın “O basın mensubu arkadaşta kendine dikkat edecek. Onun gazeteciliğini sorgularız, bize verdiği değer kadar bizde ona o kadar değer veririz. Çünkü bizde bu memleketin evladıyız adam gibi adamız şüphesi olanın bizde namusundan şüphe duyarız herkes kendine dikkat edecek.  “

Editör: TE Bilişim