İnegöl Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan toplantısı bugün yapılan toplantıyla gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan MHP gurup sözcüsü Ahmet Genç, İnegölspor Stor oluşturulması için meclise önerge verdi.

İnegöl’ün en büyük sivil toplum kuruluşu olan İnegölspor’a Stor kazandırmak için MHP Meclis Üyesi Ahmet Genç, Belediye Meclisinde önerge verdi.

Konu ile alakalı meclise önerge sunan Ahmet Genç şu ifadeleri kullandı;
“İNEGÖLSPOR STOR” OLUŞTURULMALI
“İnegölspor yönetiminin ve taraftarının “İnegölspor Stor” talebi var. Buradaki amaç hem kulübe maddi destek sağlamak hemde İnegölspor’un şehirdeki aidiyet duygusunu artırmak adına önemli olduğunu düşünüyoruz. Şehrimizin takımını desteklemek için fiziksel olarak bir şeyler almamız gerekiyor. İnegölspor’a ait ürünleri temin edebilmek için bir merkeze ihtiyaç var. İnegölspor’a sahip çıkmak adına bu Storun hayata geçmesinin önemli olacağını düşünüyorum. Bu Stor yeri bir konteyner, çadır veya küçük bir dükkan da olabilir. 
Ahmet Genç tarafından meclise sunulan önergeye cevap veren Belediye Başkanı Alper Taban ise şu ifadeleri kullandı;
KALICI GELİR KAZANDIRACAK ÇALIŞMALARIMIZ VAR
“Bu konu ile alakalı zaten devam eden çalışmalarımız var. Beraberinde başka kalıcı gelir olarak ne kazandırabilir İnegölspor’a diye arkadaşlarımız çalışıyor. Ancak belediye olarak şöyle bir sorunumuz var. Profesyonel bir Lig’e doğrudan destek olamamak gibi bir durumumuz var. Ama bizde dolaylı yollardan destek olamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde kalıcı gelirler oluşturmak adına çalışmalarımız olacak. Diğer taraftan kim görev alacaksa orada yapmış olduğu borçtan sorumlu olması gerekiyor. Hazır para ile herkes yöneticilik yapar, önemli olan bulunduğunuz yere bir şeyler katabilmek. Buradan tüm hemşerilerimize çağrıda bulunuyorum İnegölspor’a herkes elinden geldiği kadar destekte bulunsun. Gerek kombine olarak gerekse farklı varyasyonlarla destek olsun. Bu şehrin her yıl şampiyonluk hedefi var. Bunu somut hale getirmek için gerekli desteği vermemiz gerekiyor.

Editör: TE Bilişim