İlk yarının son maçı

İlk yarının son maçında hafta sonu grup üçüncülüğü koltuğunda oturan Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan İnegölspor’da bu maçın hazırlıkları başladı.

İlk yarının son iç saha maçında Lübeburgazspor’u, sezonun en etkili ve pozisyon zenginliği ürettiği müsabakada elinden kaçırmanın üzüntüsünü yaşayan Bordo-Beyazlı ekipte gözler Bandırmaspor maçına çevrildi. Pazar günü Bandırma 17 Eylül Stadyumunun ev sahipliğinde saat 13.30’da başlayacak olan müsabakayı kazanarak perdeyi üç puanla indirmek isteyen İnegölspor, hazırlık çalışmalarına dünden itibaren start verdi.

İlk gün çalışmasında oyuncularda Lüleburgaz maçında son dakika golü ile kaybedilen puanların üzüntüsünün hakim olduğu gözlenirken, maçın değerlendirmesini yapan Başkan Yusuf Şen, “Yine hiç hesapta olmayan, yönetim, taraftar olarak hiç hak etmediğimiz bir beraberlik aldık. Galip gelmek adına herkes elinden geleni yapıyor ama bir şeyler yanlış gidiyor. Kesinlikle galibiyetten başka bir şey düşünmüyorduk, çok üzgünüz. Puan olarak bizim altımızda olan bir takımı yenerek, üst sıralardaki takımlarla puan farkını azaltmak istiyorduk. Play-off’a kalmak isteyen İnegölspor sahasında böyle puanlar kaybetmemelidir. İç sahada beraberlikle mağlubiyet gibi sayılır, neticesinde iki puan kaybediyorsunuz. Burada kaybettiğimiz puanları deplasmanlarda telafi edebilir miyiz diye düşünüyoruz. Kayıplar devam ediyor, kayıp hanemize yazılıyor, bundan sonraki kayıpların telafisi de mümkün olmayabilir. Bu hafta Bandırma deplasmanından galibiyetle dönsek bile, burada kaybedilen çok ciddi puanlar var. İyi bir seri yakalayalım diyorum ama maalesef bunu bir türlü yakalayamadık. Bu arada taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Takımı gayet güzel desteklediler, tribünlere çağırıp moral verdiler. Birlik beraberlikle, kenetleyerek yönetimi, taraftarı, basını bir şeyler yapacaksak bu takımla yapacağız, yapamayacaksak da yine bu takımla yapamayacağız. Önümüzde iki ay var. Bu takımdan başka alternatifimiz yok. İnşallah iyi şeyler olacak diyorum. Umudumuzu devam ettirmek istiyorum. Taraftarlarımıza güzel destekleri ve maç sonundaki güzel tutumları ile bir kez daha teşekkür ediyor, desteklerinin devam etmesini istiyorum” dedi.

Genel Kaptan Murat Bayram ise, “Mutlak galibiyet hedefimiz vardı ve hafta içi buna göre hazırlandık. İlk yarı genel anlamda iyi bir performans sergiledik diyebiliriz. Çok net pozisyonlarımız vardı fakat gol bulmakta zorlandık. İkinci yarıda oyun biraz daha dengedeydi. Golü bulduktan sonra takım olarak yine paniğe kapıldık. Uzatma dakikalarında inanılmaz bir pozisyonda beraberlik golünü yedik. Gerçekten çok üzgünüz. İstikrarı yakalamak adına mücadele verdikçe iç sahada puan kaybetmeye devam ediyoruz. Üst sıralar adına, play-off adına bu kaybettiğimiz puanlar sıkıntı yaratacaktır. Bugünkü maçta gerçekten kısmetsizdik. İlk yarıda ardı ardına gelen net pozisyonlarımız vardı ama olmayınca olmuyor. Kaybettiğimiz iki puan hedef adına sıkıntı olur diye düşünüyorum. Bu hafta Bandırmaspor deplasman maçı var. Bu maçı kazanmak adına yine elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim