Belediye Başkanı Alper Taban’ın İnegölspor’la ilgili sosyal medya hesabında başlattığı “#84RuhuylaYeniden adlı forma kampanyasına İnegölspor yöneticileri tepki gösterdi. Başkan Taban’a İnegölspor’a destek çıkmadığını iddia eden yöneticilerine ise hem taraftarlardan hem de Belediye yöneticilerinden tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesabından “#84RuhuylaYeniden Bu akşam saat 21:00'de sosyal medya hesaplarımda buluşmak üzere” diyerek sosyal medya hesabından önce bir paylaşımda bulundu.

O RUH GELİRSE AĞIR KONUŞUR!

Bu paylaşıma İnegölspor yöneticisi Özgür Gürbüz, “Beşinci sırada play-off potasın da rakiplerinin 2 puan ile önünde, onca sıkıntıya rağmen ciddi borç ödemiş, alt yapıdan 7 tane İnegöl çocuğuna şans vermiş yönetime sahip çıkma. 84 ruhunu çağır, O ruh gelirse ağır konuşur. Allaha havale ediyoruz” diyerek tepki gösterdi.

SERT SÖZLER!

Akabinde ise İnegöl Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Kayar ise, “İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR..!” söyleminde bulunarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

AÇTIRMAYIN KUTUYU SÖYLETMEYİN KÖTÜYÜ…

İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın ise, “Değerli Belediye Başkanım Alper Taban'ın bugüne kadar İnegölspor'a verdiği destek ortada ve aşikardır. Hiç kimse İnegölspor kimliğini kullanarak bu şehrin Belediye Başkanına İnegölspor üzerinden sallama hakkına sahip değildir.Bulduklarınızı sormuyorum cebinizden ne verdiniz. Yönetici tahütünü yerine getiremeyenler verdiği sözün yarısını dahi veremeyenler kalkıp abuk sabuk açıklama yapmasın. Açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü. Efsane Maraton Her Daim Arkanda” diyerek sosyal medya hesabından tartışmaya dahil oldu.

Son olarak bir radyocuya açıklama Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Kayar ise, ‘Bu paylaşımın İnegölspor yönetimi ile alakalı olmadığını, birkaç gün önce de yine böyle bir paylaşım yaptığını dile getiriyor” denildi.

Editör: TE Bilişim