İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Eşref Güç, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Rıdvan başkanımız İnegöl Belediyespor'da uzun yıllardır yöneticilik yapıyor. Sporun içinden gelen bir belediye başkanımızın olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah hep beraber el ele verip güzel bir sezon geçiririz” dedi.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ise, "Ziyaretinizden dolayı başta kulüp başkanımız Eşref Güç olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Şahsım olarak daha önce her zaman İnegölspor'umuzun yanında ve destekçisi oldum. Bundan sonrada her türlü desteği vermeye hazır olduğumu belirmek isterim. İnegölspor her alanda şehrimizi en iyi şekilde tanıtıyor. Bizim için önemli bir marka. Belediye Başkanımız Alper Taban ve bizler her zaman olduğu gibi İnegölspor'umuzun yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim