İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban gazetemizin Genel Yayın Müdürü Erdal Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kayar’ın da katıldığı ziyarette Erdal Bayraktar, Belediye Başkanı Alper Taban’a İnegöl’e dair fikirlerini anlattı. İnegöl’ün lokomotif sektörlerinin mobilya ve inşaat olduğunu dile getiren Bayraktar, bu alanlarda harekete geçirecek olan en önemli sektörün turizm olduğunu söyledi. İnegöl’ün bir doğa cenneti olduğunu ve bu bölge de çok büyük yatırımlar yapılabileceğini vurgulayan Bayraktar, Oylat Bölgesi, Alaçam, Tahtaköprü-Domaniç yolu güzergahı, Mezit Bölgesi ve Uludağ eteklerinde yer alan Yeniceköy üstündeki bölgelerin turizm açısından uygun alanlar olduğunu belirtti.

Özellikle doğa ve adrenalin tutkunlarının yanı sıra şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin yeni sosyal alanlara ihtiyaç duyduğunu da aktaran Bayraktar, İnegöl bölgesinin Türkiye’nin Davos’u olabileceğini, bu sayede ilçeye gelecek yüzbinlerce turistin İnegöl ekonomisini canlandırabileceğini aktardı.

Bayraktar’ın önerilerine teşekkür eden Başkan Taban, turizm konusu önemsediklerini, bu alanda toplantılar ve projeler hazırladıklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim