Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cerrah Mahallesine spor kompleksi kazandırmak için çalışma başlatıldı. 13 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan spor kompleksinin maliyeti 3 Milyon TL’yi bulacak.
Cerrah Spor Kulübü yönetimi tarafından geçtiğimiz Şubat ayında mahalle sakinlerinden imza toplayarak Cerrah Mahallesine Spor Kompleksi yapılması için Bursa Büyükşehir Belediyesine başvuru da bulunulmuştu. Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri mahalle de yaptıkları inceleme sonucunda mahallede uygun görülen 13 bin metrekarelik alanda spor kompleksi yapılmasına karar verildi.
Konu hakkında açıklama yapan Cerrah Spor Kulübü Başkanı Recep Okumuş, “Bursa Büyükşehir Belediyesinden Cerrah Spor kompleksi konusuyla alakalı gelen yetkililerle yaptığımız görüşmelerde, spor kompleksi projesinin ivedi bir şekilde hazırlanacağı ve projenin hazırlanmasından sonra spor kompleksimizin yapım çalışmaların hemen başlanacağı tarafımıza bildirilmiştir. Bu haber bizleri son derece mutlu etti. Spor kompleksimiz yapıldığı zaman Cerrah mahallesi geçiş güzergahında olan tüm mahalleler faydalanacaktır. Yerinde bir hizmet olacağına, gençlerimizi spora aşık edeceğimize ve bölge halkına ekonomik kazanımlar getireceğine inancımız sonsuzdur” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim