Merkez şubesi İnegö


Merkez şubesi İnegöl’de kurulacak olan İnsan Kaynakları ve Personel yöneticileri Bursa’da dernekleşiyor.
Derneğin İnegöl kurucusu Bülent Levent yaptığı açıklamada, tüm meslek dallarının, dernek veya meslek odası olarak bir oluşum içerisinde olduğunu söyledi.
İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticilerine dair İnegöl’de herhangi bir oda veya derneğin olmadığını ifade eden Levent, “Bizim mesleğimize ait İnegöl’de herhangi bir oda veya dernek yok. Dolayısıyla birçok arkadaşımızla aynı meslekten olmamıza rağmen ve uzun yıllardan beri İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de çalışmamıza rağmen birbirimizi tanımıyoruz. Bu nedenle OSB’deki  fabrikalarda çalışan arkadaşlarımızla beraber İnsan Kaynakları ve Personel Yöneticileri Derneği (İKPYD) kurmaya karar vermiş bulunmaktayız” dedi.  
IKPYD’nin merkez şubesinin İnegöl olacağını, ancak dernekleşme çalışmasının tüm Türkiye’yi kapsayacağını vurgulayan Bülent Levent,  “Bursa’daki sanayi bölgelerinde  tanıtım çalışmalarımız devam etmekte. Hatta oluşumun henüz resmi kuruluş işlemleri başlamamasına rağmen, şube kurmak isteyen bir çok arkadaşımızın talepleri var. Derneğimizin resmi işlemlerine bu hafta başlayıp en kısa zamanda açmak istiyoruz. Bursa ilindeki tanıtım çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz en kısa sürede Bursa ve tüm Türkiye’de şubeleşmektir. Dernek olarak kuruluş işlemlerimiz tamamlanır tamamlanmaz, İnegöl’den başlayarak Bursa ve tüm ilçelerde bulunan resmi kurum ve kuruluşlara protokol ziyaretlerinde bulunup kendimizi tanıtmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Derneğin amaç ve gündem konuları arasında öncelikle işsizlik bulunduğuna dikkat çeken Levent,  bu konuda istihdama destek olmak için ellerinden geleni her şeyi yapacaklarını söyledi. 

Editör: TE Bilişim