Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Kampüsü içerisindeki yeni binasında eğitim öğretime devam eden İshakpaşa Anaokulunda düzenlenen “İplik, Fotoğrafçılık ve Müzik Aletleri Sergisi” izlenime açıldı.

Okulda staj yapan, İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin, projeleri  kapsamında hazırlanan serginin açılışında konuşan İshakpaşa Anaokulu Müdürü Nilüfer Kiriş, bu projeye yönelik Anaokulu öğrencilerinin de sınıf içi bir çok çalışma yaptıklarını, ilgili kurumlara gezi yapıldığını, alanında uzman misafirlerin okula davet edildiğini  söyledi.

Nilüfer Kiriş, bu projelerle çocukların merak duygusunun geliştiğini, yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı bulduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

Okul öğretmenlerinden Emine Turna’da,  uygulanan projenin  öğrenci üzerindeki olumlu etkilerini  gördüklerini, çocukların müziğe ve fotoğrafçılığa karşı ilgilerinin arttığını söyledi. Okulun öğretmenlerinden Ayşe Demir ise, projede büyük gayret gösteren ve emek harcayan İnegöl Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine  teşekkür  etti.

Serginin açılışında, okulun minik  öğrencileri tarafından sunulan Orkestra, Devler ve Prensesler Dansı, Pinokyo Dansları ile seslendirdikleri Şarkı ve Şiirler,  öğrenci velileri tarafından beğeni ile izlenerek bol bol alkışlandı.

Editör: TE Bilişim