İshakpaşa Anaokulu ö


İshakpaşa Anaokulu öğrencilerinin, yıl boyunca hazırladıkları resim ve el işleri, önceki gün  Özdilek Alışveriş Merkezi  girişinde düzenlenen sergide, izlenime sunuldu.

Resim ve Elişi Sergisinin saat 17.00’de düzenlenen açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Baştürk, Fikriye Koşarer Anaokulu Müdürü Ayşe Esen, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Okul öğrencilerinin müzikli oyunlarıyla başlayan açılış töreninde konuşma yapan İshakpaşa Anaokulu Müdürü Nilüfer Kiriş, “Sergide, İshakpaşa Anaokulunda eğitim öğretim gören 45 öğrencinin, 150 bireysel çalışmasının, 40 adet grup projelerinin bulunduğunu belirterek, “Bu güzel çalışmalarından dolayı öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyor, onların yetişmesindeki katkı ve emeklerinden dolayı da öğretmenlerimizi ve velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerinin bu alanda ne kadar başarılı olduklarının, katıldıkları resim yarışmalarında  görüldüğüne işaret eden Müdür Nilüfer Kiriş, “En son olarak Özel Safvet  İlköğretim Okulunun düzenlediği, 20 okuldan 250 öğrencinin katıldığı ‘Pastel Boya Resim Şenliği’nde öğrencimiz Esra Işık’ın birinciliği bizi çok mutlu etti. Öğrencimizi, öğretmenini ve ailesini tekrar kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Resim ve Elişi  Sergisi, kurdele kesimiyle izlenime açılarak, gezildi.

Editör: TE Bilişim