İshakpaşa İlköğretim


İshakpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı bilimsel projeler, dün okulun bahçesinde düzenlenen Bilim Şenliğinde sergilendi. Bir gün boyu devam eden Bilim Şenliğinde, öğrenciler hazırladıkları 75 bilim projesi ile ilgili izleyenlere bilgiler verip, projelerini detayları ile uygulamalı olarak anlattılar.

Bilim Şenliği ile ilgili bilgiler veren İshakpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Kızmaz, öğrencilerin bir yıl boyunca düşündükleri, gerçekleştirdikleri ve hayatta da uygulanabilecek olan projeleri sergilediklerini ifade ederek, "Her yıl düzenlenmekte olan Fen Bilgisi Teknoloji Tasarım dersi ile alakalı sergimizin açılışını bugün gerçekleştirdik. Okulumuzda eğitim gören öğrencilerin bir yıl boyunca düşündükleri, gerçekleştirdikleri ve hayatta da uygulanabilecek olan projelerden komisyon tarafından seçilmiş olan 75 proje bugün izlenime açıldı” dedi.

Bilim Şenliği Sergisini, okulun öğretmenleri öğrencileri ve öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirdiklerine işaret eden Erdoğan Kızmaz, “Sergimiz bugün akşama kadar izlenime açık kalacak. Burada öğrencilerin hayal gücünü kullanarak düşündükleri ilginç projeleri sergiliyoruz. Bu serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu projelerle ülkemizin gelişmesi adına yeni projelerde buradan çıkar. Sergimizin hayırlı olmasını diliyorum. Sergimizde ödüllendirme de olacak. Oluşturulan komisyon, sergimizi gezecek ve güzel olan eserleri tespit edecek. 2 ayrı kategoride olan derecelendirmede, dereceye giren öğrencilerimize çeşitli ödüller vereceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim