İshakpaşa İlköğretim

İshakpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerin, Teknoloji, Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde yapmış oldukları bin eser, dün okulun koridorunda bir hafta süreyle izlenime açıldı.

2011-2012 Eğitim öğretim yılının birinci döneminde Anasınıfı ve İlköğretim öğrencilerinin, Teknoloji, Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde yapmış oldukları çalışmaların yer aldığı sergi ile ilgili bilgi veren İshakpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Serhat Özdemir, sergi de yaklaşık bin eserin yer aldığını belirterek, "2011-2012 eğitim öğretim yılı birinci döneminde, İshakpaşa İlköğretim Okulu Anasınıfı ile diğer öğrencilerimizin Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar derslerinde yapmış oldukları çalışmaları, okulumuzda açmış olduğumuz sergi ile sergiliyoruz. Sergimiz bir hafta boyunca izlenime açık olacak. Öğretmenlerimizin destek ve gayretleri ile öğrencilerimizin yapmış olduğu bu çalışmalar, okulumuzun velilerine ve öğrencilerine hayırlı olsun" dedi.

Müdür Serhat Özdemir, 2011-2012 eğitim öğretim yılının sonunda, öğrencilerin yıl içerisinde yapmış oldukları tüm çalışmaları, yıl sonunda açacakları sergi ile yeniden izlenime sunacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim