İSKO Tekstil A.Ş. sahipleri Zeki ve Fatih Konukoğlu´nun ev sahipliğinde önceki akşam düzenlenen iftar programına Kaymakam Ali Akça, Garnizon Komutanı Binbaşı Kerim Kazanasmaz, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Müftü Kazım Güzel ile çok sayıda davetli ve fabrika çalışanları katıldı.

DÜNYA LİDERİ

İftar sonrası yapılan duanın ardından bir konuşma yapan İSKO Tekstil İşletmeleri A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Arık, "İSKO ve Martelli A.Ş.´nin 29´ncusunu düzenlediği Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyoruz. Her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalitesini ve önemini sürekli artırarak devam ettiren sektörün lideri durumuna gelen İSKO Dokuma İşletmelerinin, Martelli A.Ş.´nin, SANKO Enerji A.Ş.´nin birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır. Çalışanları olarak ta bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO´nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İSKO Dünya da ilk üç içerisinde birinci sıraya yükselmiştir" dedi.

KIDEMLİLERE PLAKET VE TAKIM ELBİSE

Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10, 15, 20 ve 25 yılını doldurmuş olan 470 personele teşekkür plaketleri verildi. 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara da altın ve çeşitli hediyeler takdim edildi. İftar programında, salona girişte verilen numaralar üzerinden yapılan çekilişle, talihli çalışanlara takım elbise, bayan elbisesi, tam altın ve yarım altın, kol saati, cep telefonu ve benzeri hediyeler verildi.

İftar öncesi Grup Nağme Tasavvuf Müziği konseri verirken, iftarın ardından ise seslendirilen ilahiler programa manevi bir hava kattı. 

Editör: TE Bilişim