Geçtiğimiz Cuma günü Kaynakçılar firmasını, Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Dr. Şükrü Dokur ile birlikte ziyaret eden İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, Kaynakçılar firmasının sahibi Mustafa Muhteşem Kaynakçı'ya fakültenin logosu olan bir plaket ile teşekkür etti.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Ziyarette konuşan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, “Üç yıl önce kuruluşunu başlattığımız Uludağ Üniversitesi  İnegöl İşletme Fakültesi, bugün artık varlığını hissettirir duruma gelmiştir. Fakültenin yapımında çeşitli biçimlerde katkısı bulunan kuruluşların da her zaman anılması, onların desteğinin göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Biz baştan beri  Dekanlık olarak İnegöl'de fakültenin böylesi desteklerle hem kendi fiziki kapasitesini geliştireceğini hem de toplumun ekonomik ve kültürel anlamda dönüşümüne hizmet edeceğini dile getirdik. Bunun olumlu karşılığını da gördük. Şimdi bu anlamda, bize destek verenleri unutmadığımızı göstermek istiyoruz. Fakültenin ikinci yıldan itibaren oluşturduğumuz İstişare Kurulu gözetiminde ek binasında Konferans Salonu, Kütüphane ve Seminer Salonlarının inşasını üstlenen Mustafa Kaynakçı bey, aynı zamanda bazı akademik faaliyetlerin sponsorluğunda da bize yardımcı oldu. Ayrıca, konferans salonunda kullanılan bazı malzemelerin temininde özverili gayretlerini de belirtmemiz gerekir. Kendilerine bütün bunlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz  bu paylaşımları, ilgili kişi ya da kuruluşların ve bizim işlerimizin durumuna göre, farklı zamanlarda yapıyoruz. Böyle olmak zorunda. Haftaya da İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerini ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş beyi ziyaret etmeyi planladık. Karşılıklı olarak. Daha sonra İnegöl Sanayici ve İş Adamları Derneği (İNSİAD) sırada” dedi.

FAYDALI BİR ŞEYLER YAPMAKTAN ANCAK ONUR DUYARIZ

Kaynakçılar firmasının sahibi Mustafa Muhteşem Kaynakçı ise, fakültenin oluşumu sırasında orada olmaktan, yapabileceği bir katkı olursa bundan mutlu olacağından bahsederek, “Biz de bu güzel hizmetler yapılırken, sizlerin yanında olmaktan, faydalı bir şeyler yapmaktan ancak onur duyarız. Biz de sizlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim