3 Kasım 2019 Pazar, saat 09.45'te gerçekleşecek olan 41. Vodafone İstanbul Maratonu Halk Koşusu için kayıtlar başlıyor. İnegöl Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek olan maratona 125 kişilik kontenjanla sporseverlere katılım fırsatı sunacak.

Başvurular 21 Ekim Pazartesi Günü başlayacak olup, son kayıt 25 Ekim Cuma saat 17.00’da mesai saati bitimine kadar devam edecek. Kayıtlar İnegöl Belediyespor Salonu sekreterliğinde alınacak olup, müracaat şartında yaş sınırı ise 03 Kasım 2019 tarihi itibarı ile 16 yaşını doldurmuş olmak kriterini taşıyor. Aynı zamanda katılımcıların kayıt oluşturulabilmesi için kimlik fotokopilerinin de başvuru esnasında yanlarında bulundurması gerekiyor.

İNEGÖL OLARAK BİZ DE VARIZ

41. Vodafone İstanbul Maratonu başvurularının duyurusu için açıklamada bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; “ İstanbul Maratonu iki kıta arasında olduğu kadar, spora gönül vermiş insanlar arasında da bir köprü vazifesi görüyor, onları aynı paydada buluşturuyor. Günlük koşturmacalarımızın içinde her birimiz sağlığımızı öteliyoruz. Önceliklerimiz yaşantımızın yoğun temposu içerisinde değişkenlik gösteriyor. Ancak sporun her yaştan vatandaşımız için bir yaşam biçimi ve önceliği olması gerektiğinin farkındayız. Bu anlamda İnegöl Belediyesi olarak sportif faaliyetlerin desteklenmesi açısından belediyemizin gücünü kullanıyoruz. Her yıl İnegöl Belediyesi olarak düzenlediğimiz organizasyonla bu maraton etkinliğine katılarak, İnegöl’ümüzü temsil ediyoruz. Dünya'da iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip bir organizasyonda İnegöl olarak biz de varız demekten mutluluk duyduğumuzu dile getirmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

KONTENJAN 125 KATILIMCI İLE SINIRLI

İstanbul Maratonu’nun, sporun özendirilmesi ve ulusal bir etkinliği ifade etmesi açısından da önem arz ettiğini belirten Başkan Taban;  41. Vodafone İstanbul Maratonu 03 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.45’te gerçekleşecek. Organizasyon kapsamında; maraton dediğimiz 42 kilometre koşusu, 15 kilometre koşusu ve 8 kilometre halk koşusu düzenlenecek. 125 kişilik katılımcı kontenjanımız var. Başvuru için katılımcılarımız kimlik fotokopisi ile 21 Ekim Pazartesi Günü itibarı ile İnegöl Belediyespor Salonu sekreterliğinden kayıt yaptırabilecekler. Yarışta bu yıl 03 Kasım 2019 tarihi itibarı ile 16 yaşını doldurmuş olmak şartı var. İnegöl’ümüz tarih, turizm ve ekonomik dinamiklerinin yanı sıra, aynı zamanda spora gönül veren, sporun her alanında varlık gösteren bir spor şehri. İnegöl Belediyesi olarak bu farklı etkinliği deneyimlemek adına sporseverlerimizi 125 kişi ile sınırlı kontenjanımızdan faydalanmak üzere başvuruya bekliyoruz.

Editör: TE Bilişim