Sekizinci sınıf öğrencilerinin katıldığı moral pikniği, Babasultan göleti kenarında yapıldı. Piknik sonrası öğrenciler, Babasultan köyünü ve geyikli baba  türbesinin ziyaret edip asırlık çınar ağacının önünde fotoğraf çekildiler.

Moral Pikniği hakkında bilgi veren Okul müdürü Orhan Erdoğan, öğrencilerin, 2013-2014 eğitim öğretim yılı başından beri artarak devam eden TEOG sınavına hazırlık çalışmalarının sonuna geldiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz,  sınava hazırlanma yanında, bir de sınav stresi yaşamaktadırlar. Okulumuz Rehberlik Servisi, öğrencilerin sınav kaygısını gidermek maksadıyla zaman zaman seminerler düzenledi, bireysel görüşmeler yaptı.   Son olarak da öğrencilerimizin moral  ve motivasyonlarını arttırmak üzere, ‘Moral Pikniği’ tertipledik. Öğrencilerimizin bu etkinlikten mutlu olduklarını gözlemledik” dedi.

Bu etkinlikte emeği geçen öğretmenlere teşekkür eden Müdür Orhan Erdoğan,  “TEOG sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Velilerimize de bu zor süreçte kolaylılar diliyorum. Çocuklarımızı daima sevsinler, onların sınav başarılarına göre sevgi göstermek yerine, şartsız sevgi gösterip öğrencilerimize destek olsunlar istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim