Her yıl gönüllü Kan

Her yıl gönüllü Kan Bağışı Kampanyası düzenleyerek, örnek bir çalışmaya imza atan İnegöl Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, Kızılay ile ortaklaşa düzenlenen yeni bir Kan Bağışı Kampanyasında, Kızılay’a  toplam 60 ünite kan bağışladı.
Önceki gün İtfaiye binasında 10.00-16.00 saatleri arasında düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına ilçe halkı da katılırken, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen’de  İtfaiye personeli ile birlikte  kan vererek, Kızılay’ın Kan Bağışı Kampanyalarına  destek oldular.
Kan Bağışı Kampanyası sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, İnegöl Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak her sene Kızılay’ın düzenlediği Kan Bağışı Kampanyasına katıldıklarını söyledi.
Türk Kızılayının genel olarak tüm yurtta, özel olarak da İnegöl’de her yıl çeşitli zaman aralıklarında Kan Bağışı Kampanyaları düzenlediğini ifade eden Yusuf Şen, "İnegöl Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak biz de, her sene Kızılay’ın Kan Ba gerçekleştirilecek Kan Bağış Kampanyası, hem itfaiye personelimiz, hem de vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Kampanyamız, bugün sabahtan akşama kadar sürdü ve kampanya kapsamında 40 kişi kan bağışında bulundu. Yangın, kaza, deprem, su baskını gibi afet olaylarında cankurtaran cefakar itfaiye erlerimiz, şimdi de kanlarıyla birilerinin canını kurtaracaklardır" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim