İlçe genelinde yaşan

İlçe genelinde yaşanan yangınlara, sıkışmalı trafik kazalarına, çeşitli afet ve olaylarda kurtarma çalışmalarına en kısa sürede müdahale ederek, canla başla çalışan, girdiği çalışmaları iyi şekilde sonuçlandıran İtfaiye Müdürü Münür Kandemir yönetimindeki İnegöl Belediyesi İtfaiye ekipleri, geleneksel hale getirdikleri ‘Kan Bağışı Kampanya’sının 8’ncisini dün gerçekleştirdiler.

Türkiye Kızılay Derneği İnegöl Şubesi ile işbirliği içinde İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü merkezinin toplantı salonunda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına, 56 itfaiye personeli ile İtfaiye Müdürü Münür Kandemir katıldı.

Bursa Kızılay Kan Merkezinden gelen, Doktor Züleyha Hüseyin, Hemşireler Figen Çelik, Ayşegül Tiryaki ve Nezihe Sever’den oluşan uzman sağlık ekibi, hijyenik bir şekilde kan alımını gerçekleştirdiler.

Son yıllarda trafik kazaları, yaralanmalar, hastalıkların artması ile kana ihtiyaç duyulduğunu fark eden itfaiye ekipleri, ‘tek kaynağı insan olan kanın, temin edilmesinin de ancak insanın yapacağı katılımla olacağının’ altını çizen bir davranış sergilediler.

Editör: TE Bilişim