İTSO Başkanı Metin Anıl, Meclis Başkanı Sadık Gülerer, yönetim kurulu üyeleri ve Oda Genel Sekreteri Mustafa Şentürk´ün hazır bulunduğu ziyarette, Başsavcıya görevinde başarı dileklerini iletti. Metin Anıl ziyarette, Başsavcı İnanç´a, İnegöl´ün ekonomik, kültürel ve sosyal yapısını anlatarak, ilçenin gelişimi hakkında özet bilgiler aktardı. İnegöl´ün özellikle ekonomik yapısının çok güçlü olduğundan ve Türkiye´ye örnek teşkil ettiğinden söz eden Başkan Anıl, ekonomik gücün ilçenin sosyal ve kültürel dinamiklerini de harekete geçiren bir unsur olduğuna dikkat çekti.

ÇEKİM MERKEZİ

Güçlü ekonomik yapının göçü tetikleyerek ilçenin demografik yapısını değiştirdiğini vurgulayan Anıl, “Kafkaslardan Balkanlara, Karadeniz´den Güneydoğu´ya kadar birçok bölge için adeta çekim merkezi olan ilçemizde huzur ve güvenli bir yaşam hepimizin en büyük arzusu. Bunun için güven ve huzurun tesisinde elbette birincil görev güvenlik güçlerine ve yargıya düşüyor. Ancak, ilçenin sivil dinamikleri olarak devletin kurumlarına destek olmak, onların görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi için ortam oluşturmak da bizlerin görevi. İlçenin ekonomisine yön veren güçlü bir kuruluş olarak, bugüne kadar güvenlik güçlerimizin ve adalet sisteminin yanında yer alarak destek olduk.  Desteğimiz bundan sonra da polisimizin, savcımızın, hâkimimizin yanında olacak” diye konuştu.

GURUR VERİCİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Zekeriyle Alper İnanç ise, nüfusu ve ekonomik potansiyeli ile dikkat çeken İnegöl´de görev yapacak olmanın kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri ve ilçenin sivil dinamikleri ile işbirliği halinde olacaklarını ve ilçenin huzur ve güven ortamının aksamaması için gereken çabayı göstereceğinden kimsenin şüphesinin olmamasını isteyen İnanç, “Sizlerin desteği, bizi daha iyi motive edecektir. Birliktelik, toplumumuzun bekası ve gelişmesi açısından en önemli koşul. Duyarlılığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilişim