Bir çok yardım kamp


Bir çok yardım kampanyaları ile İnegöl’ün adeta yardım kuruluşu haline gelen, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), bu yıl da  550 öğrenciye okul paketi yardımında bulundu.
Dün saat 13.00’de Organize Sanayi Bölgesindeki İTSO binasında düzenlenen törende, İTSO Başkanı Metin Anıl, 550 öğrenciye yönelik temin ettikleri, Mont, Çanta ve Ayakkabıdan oluşan Okul Eğitim Paketini, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’e teslim etti.
Düzenlenen törene, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile  Şube Müdürü Özer Yılmaz, İTSO Başkanı Metin Anıl ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Törende konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, İTSO olarak her yıl olmak üzere öğrencilere yönelik yardımlarda bulunduklarını belirterek, “Bu yıl öğrencilerimize verilecek yardım, mont, ayakkabı ve çanta olarak belirlendi. Temin ettiğimiz yardımlar 550 öğrenciye, Milli Eğitim Müdürlüğümüz kanalıyla iletilecek. İnegöl merkez ve beldeleri ile köylerinde yardıma muhtaç olan öğrencilere verilecek. Buradaki amacımız, öğrencilerimizin daha sağlıklı bir kış mevsimini geçirmeleridir. Yapılan çalışmayla İTSO ve milli eğitim işbirliği bir kez daha ortaya koyuluyor” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, yıllar önce Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulunu yaptırarak, eğitim alanındaki hizmetlerine start veren İTSO’nun her yıl da öğrencilere yönelik çeşitli yardımlarda bulunduğunu belirterek, “Her yıl yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnsanlığa yapılan yatırım bizim için çok önemlidir. Çünkü en güzel yatırım, insana yapılan yatırımdır. Almış olduğumuz yardımları, gerçekten ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştıracağız” dedi.
Bu arada, hayır severlere ve yardım kuruluşlarına da seslenen Baştürk, “Bu gibi yardımlar yapmak isteyen yardım kuruluşları veya iş adamları varsa, bizlere müracaat etmelerini istiyoruz. Yapılan bağışları öğrencilerimize iletiriz. Dolayısıyla sosyal adalet ve sosyal eşitlik konusunda bir güzellik sağlanmış olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim