İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısında Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi de değerlendirildi. Toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklamada, Milletin iradesini sandığa yansıtarak 12. Cumhurbaşkanını seçtiği belirtilerek, artık Türkiye’nin hızla gerçek gündem olan ekonomiye odaklanması gerektiğine vurgu yapıldı.

ERDOĞAN’I, İNEGÖL İŞ DÜNYASI ADINA TEBRİK EDİYOR

Seçimlerin demokrasinin gereği olduğu ve milletin sandığa giderek idarecilerini seçtiği belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Mart ayında yapılan yerel seçimlerin ardından, ülkemiz tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanımız halkın verdiği oylarla belirlenmiştir. Sandıktan çıkan sonucun, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Milletimizin teveccühünü alarak seçimi kazanan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, İnegöl iş dünyası adına tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz”.

SAĞLAM BİR ZEMİNDE 2023 HEDEFLERİMİZE İLERLEMELİYİZ

Seçimlerin  artık geride kaldığı belirtilen açıklamada,  “10 ay sonra yapılacak Milletvekilliği seçimine kadar, ülkemizin daha fazla zaman kaybetmeden esas gündemine, yani ekonomiye dönmesini arzu ediyoruz. Takdir edersiniz ki, dünyada küresel ve iktisadi riskler artmış ve yakın coğrafyamızda da belirsizlikler ortaya çıkmıştır. Böyle bir ortamda hızla yapısal reformlara odaklanarak, ekonomik yapımızı daha da güçlendirmeli, daha sağlam bir zeminde 2023 hedeflerimize ilerlemeliyiz. Bunun için de, ülkemizdeki huzur ortamını güçlendirmeliyiz. 28 Ağustos 2014 tarihinde yemin ederek görevine başlayacak olan yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, hem toplumsal huzuru sağlamak, hem de reform ivmesini ülkemize yeniden kazandırmak için, yeni kurulacak olan hükümetimize yol göstereceğine ve Meclis’imize bu manada destek olacağına inanıyoruz” denildi.

Editör: TE Bilişim