11 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 09.45´te Odanın konferans salonunda başlayacak ve iki saat sürecek toplantıda, DMO´nun ana statüsünde yer alan ürün gruplarında DMO katalog sistemine girme koşulları ve bu sistemin sağladığı avantajlar DMO uzmanlarınca İTSO üyelerine anlatılacak.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, DMO´nun kamu kurum ve kuruluşlarının, ihtiyacı olan her türlü malzemeyi Devletin merkezi satın alma ve tedarik örgütü sıfatıyla karşıladığını söyledi. Kurumun geçen yılbaşlarında Türkiye´deki KOBİ İşletmelerini desteklemek için yerlilik oranlarını arttırdığına dikkat çeken Başkan Metin Anıl, "DMO kamu kurumlarının malzeme ihtiyaçlarını karşılamak için; stok, katalog ve müteferrik (çeşitli) alım yöntemleriyle satın alma yapıyor. Kurum bir süredir, yerli tedarikçilerini arttırmak için ülke çapında tanıtım toplantıları yapmaya başladı. Bu toplantılarda, DMO´ya tedarikçi olmak isteyen firmalara izleyecekleri yöntemler ayrıntılı olarak anlatılıyor" dedi.

DMO´nun çok farklı alanlarda malzeme satın aldığını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, kuruma tedarikçi olmak isteyen üyelerini düzenlenecek tanıtım toplantısına katılmaları çağrısında bulundu. KURUM BÜLTENİ

Editör: TE Bilişim