İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Maden’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İlçemizde her geçen gün artan nüfus ve gelişen sosyokültürel hayat, alınması gereken emniyet tedbirlerinin artırılması gerekliliğini de beraberinde getiriyor. 300 bine yaklaşan nüfusuna rağmen İnegöl, son derece huzurlu ve güvenli bir görüntü çiziyor. Bir şehrin huzuru olmazsa orada ticaret de sosyal hayat da sağlıklı bir süreklilik sağlayamaz. Bu kapsamda çalışarak ilçemizin huzur ve güvenliğinin temini noktasında büyük emek sarf eden Jandarma Komutanlığımıza teşekkür ederiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da askerimizin ve polisimizin yanında yer alarak ihtiyaç duyulduğu noktada elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Başkan Uğurdağ konuşmasının devamında, iş dünyasından gelen talepleri ve önerileri Binbaşı Maden’e iletti.

Binbaşı Ferruh Maden ise, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve İTSO Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerini yanlarında görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim