Polislere zor anlar yaşatan alkollü sürücü; iyi çek ama
İnegöl'de sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması yapan Emniyet Müdürlüğü ekiplerine alkollü sürücü R.A.(55), zor anlar yaşattı. Alkollü sürücü kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "İyi çek ama" diyerek ilginç bir tepki verdi.Sürücüye Alkollü araç kullanmaktan bin 340 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan bin 2 bin 698 TL ve sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı için 3 bin 150 TL olmak üzere toplam 7 bin 188 TL cezai işlem uygulandı.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Orhaniye mahallesi Ankara caddesi üzerinde uygulama yaptılar.
Polis ekipleri şüphelendikleri 16 PE 999 plakalı otomobili durdurdular.
Polis ekiplerinin ehliyet, ruhsat ve izin belgesi istemesi üzerine sürücü R. A.(55), hiç bir şeyin olmadığını söyledi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ise sürücü R. A., "Çekiyor musun? İyi çek ama. İyi çekin ama kameya. Alkol var her şey var. Sıkıntı yok." derken, bir süre sonra çekmemeleri konusunda uyarıda bulundu.
Alkol metre ölçümü vermeyerek polise direnen sürücü, karakola götürüldü.
Sürücüye Alkollü araç kullanmaktan bin 340 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan bin 2 bin 698 TL ve sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı için 3 bin 150 TL olmak üzere toplam 7 bin 188 TL cezai işlem uygulandı.

Editör: TE Bilişim