Polis Teşkilatının k

Polis Teşkilatının kuruluşun 167. yılı nedeniyle, Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi İzci Grubu, İzci Lideri Raşit Altıner ile birlikte İlçe Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş’ı ziyaret etti.
Önceki gün saat 13.00'de gerçekleşen ziyarette, izciler Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş’a çiçek takdim etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan İzci Lideri Raşit Altıner, "Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret etmek istedik. İnegöl’deki çeşitli faaliyetleri görüyoruz. İzcilerimizin de Polis Haftası ile ilgili bilgilenmelerini istedik. Bizleri kabul ettikleri için İlçe Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş’a teşekkür ediyoruz" dedi.
Ziyaretten dolayı Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi İzci Grubuna teşekkür eden Emniyet Amiri Tuncay Gönültaş ise, "Biliyorsunuz 10 Nisan 1845’te Polis Teşkilatı kurulmuş ve o günden bugüne gelişerek günümüze kadar gelmiş. Teşkilat olarak bu hafta 167. yılımızı kutladık. Bir hafta boyunca çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Görevi başında şehit olmuş olan meslektaşlarımıza mevlidi şerif okuttuk. Görevini yapamayacak derecede hastalanmış yada gazi olanları evlerinde ziyaret ettik. Vatandaşlarla birlikte Hatıra Ormanımıza fidan diktik. Ayrıca Huzurevinde kalan yaşlılarımızla birlikte Huzurevi dışında bir akşam yemeği yedik. Ailelerimizle birlikte Fetih 1453 filmine gittik. Spor müsabakalarımız oldu. Amaç her gün yapmak ama fazla da zaman bulamıyoruz. Önceki gün de son noktayı koyduk. Polis günümüzü kutladık. Çok yoğun bir katılım oldu. Etkinliklerimize ilgi gösteren herkese  teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim