İnegöl Zihinsel Enge

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) Başkanı Halil Peynirci, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Gazetemizin sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım'ı ziyaret ederek, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından Anadolu basınının çalışmalarını teşvik etmek ve değerlendirmek amacıyla düzenlenen, "Anadolu Basını Özendirme Yarışması sonucunda “Önemli Olan Yusuf Olmak!?...” başlıklı makalesi ile elde ettiği Türkiye birinciliğinden dolayı tebrik etti.
İZED Yönetim Kurulu üyeleri Berrin Demiral ve İbrahim Dinç’in de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Halil Peynirci, "İnegöl'ün medarı iftiharı Yıldırım Gazetesinde senelerden beri takip ettiğimiz Mehmet Hanefi Yıldırım ağabeyimizi almış olduğu ödülden dolayı tebrik ediyoruz. İZED yönetimi olarak Mehmet Hanefi Yıldırım’ın her zaman yazılarını takdir ediyoruz. İnegöl'ün il olması konusunda, Mehmet beyin yakmış olduğu ateşi, İZED yönetimi ve engelli aileleri olarak her zaman destekliyoruz ve yanındayız. Ankara'ya kadar gidilmesi gerekiyorsa, Mehmet ağabeyin yanında her zaman varız. Mehmet Hanefi Yıldırım'ın kalemine sağlık" diye konuştu.
İZED yönetiminin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Mehmet Hanefi Yıldırım ise, ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim