Kadın yolcu taşkınlık çıkartınca polis duruma el koydu 
İnegöl'de meydana gelen olayda, şehirlerarası otobüste yolculuk yapan Necla P.(36) taşkınlık çıkarınca, şoför otobüsü polis aracının yanına park etti. Yolculara ve şoföre hakaret ettiği ileri sürülen kadın, polis ekiplerince sakinleştirildi.
Olay Bursa'dan Ankara'ya seyir halinde olan sürücü Zafer Ç. Yönetimindeki şehirlerarası yolcu otobüsünde meydana geldi. 7 nolu koltukta oturan Necla P.(36), boş olan şoförün arkasındaki koltuğa geçti. Yolculuk sırasında kadın yolcu, şoföre müziğin sesini kısmasını isteyerek tepki gösterdi. Şoför de sesi kısmasını rağmen, tepkiye devam eden kadın yolcu, diğer yolcularla da tartışmaya başladı.
Şoför, aracı İnegöl ilçesi yolcu terminaline çekerek polise haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, kadın yolcuyu zorlukla sakinleştirdiler.
Şoför Zafer Ç. "Kadın yolcu bana; sana iş yaptırmayacağım, işinden olacaksın diye tehdit etti. Diğer yolcular da şikayetçi." dedi.
Şoförün kendine bağırdığını iddia eden yolcu Necla P. "Bu aracın muayenesi de eksik. Beni müzik le rahatsız etti. Şikayetçi olacağım" dedi.
Polis ekiplerinin sakinleştirme çalışmaları sırasında, diğer yolcular da kadının kendilerine rahatsızlık verdiğini söylediler. Polis, kadın yolcuyu koltuğuna geçip, sessiz şekilde yolculuk yapması konusunda uyardılar.
Yaklaşık 30 dakika süren tartışmanın ardından kadın yolcunun koltuğuna geçmesiyle, otobüs yoluna devam etti.

Editör: TE Bilişim