Türkiye'nin 2 haftalık kademeli normalleşme sürecinde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından alınan yeni kararları açıkladı. Buna göre; Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek. Restoran ve kafeler 07.00-21.00 saatleri arasında açık. Üniversiteler 13 Eylül'de açılıyor.

ERDOĞAN AÇIKLADI: İŞTE YENİ NORMALLEŞME ADIMLARI

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlarda, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis sürdürülebilecek.

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren düğünler yeniden yapılmaya başlayacak. Haziran ayı boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi ve cumartesi günü için akşam 22:00 ile sabah 05:00 arasında devam edecektir. Bu sınırlama cumartesi 22 ile pazartesi 5 arasında yani pazar günün tam kapsayacak şekilde uygulanacaktır. Restoran lokanta kafeterya gibi yeme içme yerleri akşam 21 ile sabah 7 arasında masaya servis yapılabilecek. Bu mekanlarda pazar günleri ise sadece paket servisi yapılacaktır.

AYRINTILAR GELİYOR...

Editör: TE Bilişim