Kestane Şekerinin ön

Kestane Şekerinin önemli markalarından Kafkas, İnegöl AVM’nin ünlü markaları arasındaki yerini aldı. Kafkas’ın Cumartesi günü yapılan İnegöl AVM Mağazasının açılış törenine protokol üyeleri ile ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Önceki gün saat 15.00'de düzenlenen açılış törenine Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Şen, Turgay Yel, Gülhan Şahin ve Güngör Sabri Günaydın, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, bazı Belediye Meclis üyeleri, İnegöl AVM ve Kırcalı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kırcalı, Kafkas Bayiler ve Mağazalar Yöneticisi Erol Çamdere ile çok sayıda davetli katıldı.

Ünlü çok sayıda markayı çatısı altında toplayan, etkileyici mimarisi, eğlence mekânları, fast food restoranları, birbirinden özel kampanyaları, sürpriz hediyeleri ile kısa zamanda kârlı ve keyifli alışverişin adresi olan İnegöl AVM müşterilerinin beğenisini her gün daha çok kazanıyor. 5M Migros, YKM, TEKZEN, Burger King, Özsüt, Big Mammas, Çilek Mobilya, Kiğılı, US POLO, LC Wakiki, Defacto, Koton, Ds Damat, Mavi Jeans, Loft, Pierre Cardin, Flo, TeknoSa, Ramsey başta olmak üzere 80 dolayında markanın tercihi olan İnegöl AVM’de şimdi de, kestane şekeri denildiğinde ilk akla gelen marka olan ‘Kafkas’ da bir mağaza açtı.

Törende konuşan Kafkas Bayiler ve Mağazalar Yöneticisi Erol Çamdere, firmanın 82 yıllık geçmişi olduğuna vurgu yaptı. Çamdere konuşmasında, Kafkas’ın kestane şekerindeki iddiasını, diğer şekerleme ve unlu mamuller alanına da taşıdığını belirtip, "Firmamız 1930 yılında Ali Şakir Tatveren tarafından Bursa’da kuruldu. Kafkas, zamanla markalaşma ve teknoloji alanındaki gelişmesini tamamladı. Günümüzde 12 bin 500 metrekare açık, 6 bin 500 metrekare kapalı alanda, ISO 9001/2000, IFS, ISO 22000 standartlarında üretim yapar hale geldik” dedi.

Çamdere, ülke genelinde 70 dolayında satış noktaları olduğunu, Bursa’da ise 14 şubelerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

İnegöl’ün sürekli geliştiğini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Modern mimarisi, ferah mekânları ve nezih ortamı ile İnegöl AVM, bu gelişime önemli bir katkı yapıyor. İnegöllüler buraya sahip çıktılar ve büyük ilgi göstermeye devam ediyorlar. Açık AVM olmasına bazen muhalefet edilse de, AVM İnegöl için özel bir mekân. Daha 1 yılını doldurmadan esnaftan gelen rakamlar sevindirici. İlerleyen yıllarda çok daha güzel olacağını düşünüyorum" dedi.

İnegöl AVM’nin İnegöl’e çok şey kattığını ifade eden Kaymakam Aziz İnci’de, "Hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda çok şey kattığını söylemek mümkün. AVM’ler sadece alışveriş yapılan yerler değil. Aynı zamanda sosyal ihtiyaçların da giderildiği yerler. Sinemaları, çocukların eğlence alanları ile bu ihtiyaçlar da giderilmiş oluyor. Bu müessese de buraya renk kattı. Kafkas sadece Bursa’da değil, Türkiye’de bir marka. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İnegöllü girişimci Gönül Parlar tarafından açılan Kafkas İnegöl AVM mağazasında, vazgeçilmez lezzet kestane şekerinin yanı sıra, Kafkas marka unlu mamuller, özel günler için yaş pasta çeşitleri de bulunacağı belirtildi.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Kafkas İnegöl AVM mağazası hizmete girdi.

Editör: TE Bilişim