Önceki gün gerçekleşen ziyarette konuşan Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu, “Protokol ziyaretleri kapsamında camiamızdan desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş’ı ziyarette bulunarak, hedef ve projelerimiz hakkında bilgi vermek istedik. Sağ olsun başkanımızda bizleri makamında misafir etti. Başkanımız bugüne kadar kulübümüze maddi ve manevi anlamda her zaman destek verdi. Bizlerde yeni yönetim olarak bu desteklerinin artarak devam etmesini kendisinden istiyoruz” dedi.

KAFKASSPOR CAMİASI, İNEGÖL’ÜMÜZÜN EN BÜYÜK AİLESİDİR

Başkan Ordu, “Sadece iyi günde değil, en kötü günlerde de birlikte olmayı bildik. Birlik olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün kurulduğu ilk günleri dün gibi hatırlıyorum. Kendisini rahmetle anıyorum; rahmetli Ahmet Güzel Başkanımızın liderliğindeki yönetimimizle, önce federe olduk, sonrasında sırasıyla şampiyonluklar yaşayarak, camiamızı daima mutlu ettik. Tarihimizi, birlikteliğimizi ve başarılarımızı, müzemizde gururla sergiliyoruz. Kafkasspor sadece bir spor kulübü değil, camiamızın buluşma noktası, sosyalleşme alanı, sosyal sorumlulukların farkında olan, toplumsal sorunlara sessiz kalmayan ve en önemlisi ise herkesin eşit sayıldığı, kimsenin kimseden üstün olmadığı özel bir camiadır. Böylesine büyük bir camiayı diri tutan, maddi manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen fedakarlık yapan herkese teşekkür ediyorum. Öncelikli hedeflerimiz arasında, sportif olarak camiamızın gururu, alt yapımıza desteği arttırarak devam ettirmek, yıllardır özlemini hissettiğimiz şampiyon birtakım kurmaktır. Sosyal olarak ise, örf adetlerimiz çerçevesinde kültürel etkinlikler düzenleyerek, moral motivasyonu hep diri tutarak, daha önceki yıllarda yaşanan bayram ve şenlik havasını geri getirmek istiyoruz. Bunun yanı sıra kulüp gelirlerini arttıracak yeni projelerle camiamıza hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Ziyaretten dolayı Kafkasspor yönetimine teşekkür eden Başkan Alinur Aktaş ise, kulübe gerekli desteği vereceğini belirterek, kulüp yöneticilerine altyapıya daha çok önem vermeleri tavsiyesinde bulundu.

Editör: TE Bilişim